Термометр для духовки електронний зі щупом Type-A, барбекю, L=1000 мм (0-250°С, 32-482°F)
352,32 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 21.KDCTM-A
+380 (98) 941-09-40
- +380 (93) 670-83-47
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Термометр для духовки електронний зі щупом Type-A
• зі щупом, для барбекю, з попередньо встановленими варіантами температур залежно від продукту
• діапазон вимірювань - 0-250 °C, 32-482 °F
• похибка - ±1 °С (0-100 °С), ±1,5 °С (101-250 °С)
• поділка шкали - 0,1 °С (0,2 °С)
• максимальна установка таймера - 99 год 59 хв
• розмір цифрового блоку (±1 мм) - 74х74х20 мм
• розмір щупа - Ø 4 мм, довжина 180 мм
• довжина проводника - 1000 мм
• елемент живлення - 1 батарея AAA 1,5 В (немає в комплекті)
Для правильного приготування страви або ж чіткому слідкуванню інструкції рецепту використовуються
спеціальні пристрої - термометри. Вони дозволяють вести контроль за температурою як у камері духової
шафи, так і всередині продукту, що готується (термометри з щупами). Всі ці прилади розрізняються за
пристроєм та принципом дії і застосовуються, виходячи з методу приготування їжі (в духовці, на грилі,
в тандирній печі, сковороді, пароконвектоматі і т.п.).
Існують такі види термометрів: механічні та електронні. Хоч вони і виконують однакове завдання -
виміряти температуру, але в кожного є свої переваги та недоліки.
Механічні через нескладну конструкцію прості і зручні у використанні, але недовговічні. Принцип роботи
стандартного механічного термометра полягає у застосуванні пластини з двох металів, яка під впливом
температури деформується і приводить у рух стрілку циферблата або табло. Є також термощупи із зондом,
заповненим газом. Під впливом температури відбувається розширення газу в камері зонда і створюється
тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також приводять у рух стрілку. Термощупи можуть
знаходиться як повноцінний датчик в робочій камері і давати безпосередню інформацію про температуру
всередині страви і всередині самої камери, так і мати періодичний метод роботи - ручний вимір по мірі
приготування їжі. Так само є варіанти, де вимірювальний блок знаходиться зовні, а щуп всередині.
Електронні (цифрові) термометри - це невеликі електронні пристрої, які мають більш високі швидкість і
точність вимірювань, а також мають розширений функціонал. Серед додаткових функцій можуть бути:
функція таймера, звукового сповіщення, налаштування режимів та ін. Здебільшого є приладами виносного
типу з жароміцним проводом та щупом.
Вихід з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ і для цього є низка причин:
- неправильна експлуатація
- порушення цілісності елементів конструкції
- збільшення похибки вимірювань
- механічні пошкодження
Якщо Ваш термометр прийшов в непридатність або погіршилися показання вимірювань, то найкращим
вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і далікомфортно і правильно готувати їжу.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Китай |
Інформація для замовлення
- Ціна: 352,32 ₴